Makaroni med cashewostesaus og erter - Mac & Peace

 
Tid: 15-20 minutter.
Porsjoner: Gir 5-6 dl ferdig saus.
 
Ingredienser:
1/2 blomkål
2 dl cashewnøtter (60 gram)
1 laurbærblad
4–5 fedd hvitløk
2 ss næringsgjær
1 ss lys miso paste
1 ts røkt paprikapulver
2 ss sitronsaft
2 dl plantemelk (brukes til å justere tykkelsen)
 
500 gram kokt makaroni
2 dl grønne erter
1 dl panko
 
Steg for steg:
  1. Legg blomkål, cashewnøtter, hvitløk og laurbærblad i en liten kasserolle og dekk ingrediensene med vann.
  2. Kok opp og la det småkoke i ti minutter.
  3. Kok makaroni etter anvisning på pakken
  4. Sjekk om blomkålen er gjennomkokt.
  5. Sil av ingrediensene og ta vare på litt av kokevannet.
  6. Legg alle ingrediensene i en blender. Du kan også bruke stavmikser.
  7. Tilsett krydder og 1 dl av kokevannet, slik at det blir en tykk masse.
  8. Bruk plantemelken til å justere tykkelsen på sausen.  
  9. Bland sausen med kokt makaroni, grønne erter i en ildfastform og topp med litt panko og bak i ovn 180 grader

Serveres som siderett eller som hovedrett med salat og linser. 

Se programmet på www.matkanalen.tv/veggis

Close

Få e-post når nettkurset er klart

Vi gir deg beskjed straks du kan delta på nettkurset. Fyll inn e-post og vi gir deg 10 % rabatt.