Quinoa og søtpotet nuggets med syrlig råkostsalat og remulade

200 g quinoa

150-200 g søtpotet

1 stk egg

½  dl hvetemel

1 ts karri

2 stk gulrot

1 stk eple

1 appelsin

½ pk persille

Salt

Pepper

Remulade

 

  1. Varm opp ovnene til 220 grader.
  2. Skyll quinoa godt under kladt vann og kok som anvist på pakken til de er møre.
  3. Skrell og riv søtpoteten, og bland i en bolle med. Quinoa, egg, hvetemel, ½ pk persille finhakket, karri, litt pepper og litt salt og miks dette godt sammen.
  4. Varm opp en stekepanne med olje og form små kaker med en skje, og stek nuggetenes til de er gyllenbrune på bege sider.
  5. Stek de ferdig i ovenen i ca 6-8 minutter.
  6. Råkostsalat, skrell og riv gulroten på et rivjern, kutt reddiken i båter, eple og nepe i terninger, skvis over saften fra 1 appelsin, litt oliven olje og salt.
  7. server med remulade til

Oppskrift fra Adam Bjerck fra Programmet VEGGIS på matkanalen

Se programmet på www.matkanalen.tv/veggis

Close

Få e-post når nettkurset er klart

Vi gir deg beskjed straks du kan delta på nettkurset. Fyll inn e-post og vi gir deg 10 % rabatt.