"Jeg jobber mot fremtiden og leverer konsulenttjenester til selskaper som vil innovere og kommersialisere bærekraftige produkter og tjenester innenfor mat og helse."

Vi kan hjelpe deg med:

Produkt og konseptutvikling

Produktutvikling
Oppskriftsutvikling 
Oppstart og strategi
Produksjon
Import av plantebaserte produkter 

Kurs og foredrag

Privatkokk for events
Internkurs i matbedrifter
Inspirasjonskurs 
Foredragsholder
Influencer

Produksjon av innhold

Bilder 
Oppskrifter
Radio / Podcasting
Film 

Om Richard Nystad

Richard Nystad er medgründer bak sunnhetskonseptene Hagen og Persilleriet i Trondheim. Han har sammen med konseptene reist over hele norge og servert sin sunne matfilosofi i form av foredrag, matkurs og smakfulle matretter til tusener av mennesker. Richard har gjort flere konsulentoppdrag for blant annet Engrosfrukt, Flowfood, IKEA, NRKmat, Snål frukt og grønt fra Bunnpris, Hurtigruten, Nofima, SIT, Statoil og NTNU. Han er medforfatter på kokeboken Mer kål Mindre Jål. Han kan sees på Matkanalen og høres på NRK P1.

Vil du jobbe sammen?

Richard har opparbeidet et stort nettverk av partnere og kan bistå større utviklingsprosjekter for din virksomhet. Han har erfaring fra etablering av nye selskaper, skalering av drift og jobbet flere runder med Innovasjon Norge og kan fungere som strategisk rådgiver eller konsulent både i oppstartsbedrifter og etablerte bedrifter.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.